Thursday, 3 August 2017

PERFUME BY DIANZ



DAH TAU KE BELUM APA BONDE NYA NII


ni mas story sikit deh... baru semalam di lancarkan. so tau je lah yang berebut nak dapatkan perfure yang satu satunya keluaran dianz ni berapa ramai. paling mengejutkan. ini adalah keluaran pertama dan terakhir !!!!
jadi, jadiii korang peminat barangan keluaran dianz. wajib ada sebagai koleksi peribadi tau.. 
bau buah chuolss , memag rasa nak makan makan aje lah. dah semboq semboq kat badan. korang jangan kata hasben korang dah makan korang lak. hehehehhehe
ni serius tau !
TIADA SEUMPAMA NYA DI MALAYSIA 
paling exclusive untuk dianz lover


4 sebab korang wajib dapatkan harini 😘

1. LIMITED EDITION
first time dianz kua kan produk takde restok forever n ever . dianz perfumes di custom di luar negara 
warna nya , design nye , bentuk nye , packaging nye . bukan biasa2 !

2. WANGI APPLE SEGAR
bau apple fresh dan lembut .bebas alcohol , mesra solat , berasaskan water based ! tahan hingga 2hari jika di sembur pada pakaian dan 8jam jika pada kulit

3. FREE BODY SOAP APPLE
wangian berpanjangan . mandi dgn haruman segar body soap apple , kekal kan wangian dgn dianz perfumes 😘

4. MURAH DAN MAMPU MILIK 
dgn packaging dan wangian apple + free body soap apple dgn harga rm60 sahaja sgt2 berbaloi . 
rugi tak dapatkan harini ! sgt limited dan memang limited , habis HQ tak kan restok lagi
korang tak kan dpt perfumes mcm ni dgn mana2 local produk .


korang, jangan lepaskan peluang tau.. ni pon da beratoq panjang dah ni. alhamdulillah. . jom tambah koleksi. belilah satu dulu. rasa macam tak cukup 1 . ambik terus 10 botol tau. tahan lama. bukan apa.. susah tau nak dapatkan perfume wangi buah ni.. 

nak dapatkan camne. jangan susah susah. wassap aje deh
semboq sikit sure cik abang jeling manja 

016 681 0844
016 681 0844
016 681 0844

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...